tisdag 12 februari 2013

Miraklet i Modesto!

Sedan vi flyttade hit har vi redan sett många mirakler
Några är "små" vardagsmirakel, då någon ger oss det lilla vi behöver för stunden, de oväntade pengarna på kontot, eller "fyndet" på Craigslist.

Andra är större och mer konkreta mirakler: Den 4-åriga flickan vars tumör försvann på två dagar efter förbön; mannen som var i stort sett döv på höger öra, men som gråtande berättade att han började höra efter någon bad för honom; eller den unga killen som jag själv fick be för - han kom hög och drogad, men blev fullständigt fri från all abstinens på ett ögonblick, och vill nu bli missionär!

Men allra störst är nog ändå det som hänt de två senaste kvällarna...
Församlingen här sätter upp ett för mig tidigare okänt drama, som visar sig vara väldigt känt över hela USA: Heavens Gate and Hell's Flames. De har gjort det varje år sedan pastor Glen kom hit för 19 år sedan. 
Ärligt talat; det är lite omodernt och "cheesy" (som man säger här), men Gud kysser det i alla fall, och på två kvällar har över 1100 människor responderat på frälsningsinbjudan!
Jag har aldrig sett något liknande i västvärlden! Människor springer fram, gråter, ger sig till Jesus, kastar bort heroinsprutor, cannabispipor, pistoler, knivar, gängsymboler, och all annan skit. Jag stod bara stum första kvällen; och jobbade hårt den andra...:)
Det fortsätter två kvällar till. Dagarna är långa. Kroppen protesterar. Men själen jublar av glädje! Gud ger oss ett mirakel i Modesto!

To be continued...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar