måndag 2 mars 2009

Blood Covernant Confirmed!

Har rest 15 timmar, hunnit äta veganmat på "The Inner Vagabond", skratta med familjen Almqvist, shoppa med familjen Kvist, gått på en fantastisk gudstjänst och lyssnat på pastor Jeff Leake, besöka en kvällsbibelskola och tala mission; och sitter nu på Mission SOS kontor i Allison Park Church i Pittsburgh och förbereder veckans undervisning på MCM Ministry School: Blood Covernant Confirmed!

Ja, denna vecka ska jag få vara med och förmedla en av Bibelns största och viktigaste uppenbarelse till eleverna på vår amerikanska bibelskola. Det ska bli sååå spännande!!
Är själv helt uppfylld av Guds Ord och förväntansfull när jag tänker på vad eleverna ska få vara med om denna vecka. Wow...

Annars måste jag säga att man inte kan annat än att älska USA varje gång man kommer hit: Generösa människor, "ingenting-är-omöjligt"-mentalitet, billiga böcker, god mat, och världens bästa vänner! Njuter av att få andra perspektiv, trosfylld respons, och mer tid att be, vila och överblicka våren.Tiden rullar iväg, och om bara en månad får jag och Stephanie vårt andra barn! Tvåbarnspappa...nu börjar det likan något:) Vår (första?!) pojk är på ingång, men vi har inget namn till honom än: Hjälp oss!
Sedan bär det av till Thailand och missionspraktik med våra bibelskolor, en vecka i USA och ny undervisning, Harvest Cry i Stockholm och examen på skolan i Sverige! Puh!

Ser fram emot sommaren...mer än någonsin tidigare! För i slutet av sommaren, efter glass, bad, böcker och vila, så proklameras ÄNTLIGEN vår nya församling!

Ska försöka övertala Jonatan Kvist att följa med och äta en god stek nu - måste kompenseraför veganmaten vi råkade äta;)
Vi hörs!

4 kommentarer:

  1. Evert är ett trevligt namn på en pojk!

    SvaraRadera
  2. Åh, det låter som att du har haft, och kommer att få, jätteroligt! That's great! =)
    David är ett fint namn.. :) Grattis förresten!

    SvaraRadera
  3. Jag tycker ju Torsten... Nej, vet ni, Tobias är fint tycker jag... och Lucas, men det är ju redan taget!!!

    SvaraRadera
  4. novali o nostrademus, nicko, timo well...

    där var några namn iaf
    är lite fast vid namn som passar varandra.

    Må väl och lycka till!

    SvaraRadera