tisdag 9 april 2013

Idag tar vi strid...

Under tre dagar ber och fastar vi för ett genombrott bland de onådda i Tanga, Tanzania i Juli.
Vill du stå med oss i bön kan du gärna fokusera på följande:

1. Framför allt vill vi att denna folkgrupp och region ska bli nådd av Evangelium. Be för tusentals människors frälsning, och att alla ska gå i uppföljningsmöten och bli lagda till den lokala församlingen.

2. Be också att Gud ska hälla ut sin kraft, härlighet och smörjelse: Vi vill se kraftfulla helandemirakler att ske!

3. Låt oss be för nyckelmirakler - välkända människor att bli helade. Inget öppnar upp en region mer än ryktet om vad Gud gör.

4. Be om beskydd över vårt team, de lokala medarbetarna och församlingarna. Vi är i krig och behöver stå under blodets beskydd och ha änglar vaka över våra steg.

5. Be för festivalens nyckelpersoner: Johannes Amritzer som ska predika, Michael Williams som är ansvarig för pastorsseminariet, Peter Almqvist som är kordinator för hela festivalen, Glorious Shoo som är vår lokala kordinator och Daniel Elvelyck som är teamledare.

6. Omslut de praktiska förberedelserna och uppsättandet av anläggningen i bön.

7. Be Gud sända änglar till Tanga för att bereda väg. Och be att människorna i staden ska se Jesus i drömmar och visioner redan innan festivalen.

8. Be om enhet i vårt stora internationella team. Vi är människor från Kalifornien, Texas, Arizona, Pennsylvania, Florida, Sverige och Norge. Vi vill vara ett i hjärta och själ, och predika med en röst!

9. Hjälp oss att förlösa all ekonomi vi behöver för festivalen.

10. Be för pastorsseminarierna och att Guds uppenbarelse och smörjelse ska slå ner bland pastorerna. Vi ber om att få se massor av församlingsplanteringar i hela Östafrika som ett resultat av seminariet och festivalen.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar