tisdag 27 oktober 2009

Mission SOS - för de onådda folkens skull!

Sitter på familjen Almqvists kontor i Pittsburgh och njuter. Peter och Martina är hjältar och legender i Mission SOS, och de är exempel för alla oss andra över hela jorden som jobbar i vår organisation.
Det är härligt att jobba nära dem i deras vardag - och jag inser en sak som varit SÅ LÄTT att glömma det sista halvåret: Mission SOS är stort! Större än min lägenhet i Vårby, större än högen som växer på mitt skrivbord, större än bibelskolan vi driver i Sverige, och större än församlingen som växer i STHLM!Mission SOS innefattar alla missionärer i Etiopien! Alla nyfrälsta i Thailand! Vår bibelskola i Bulgarien! Kontoret i Norge! Festivalerna bland de onådda folken! Partnerförsamlingarna i USA! Alla hundratals församlingsplanteringar över hela jorden! SOS Church i STHLM! Och alla, alla, alla andra områden, människor, platser och städer Jesus sätter sitt avtryck genom organisationen!Tack gode Gud för att du talat om de onådda till oss! Tack för att Du gett oss festivalerna som ett verktyg att nå in och göra skillnad på onådda platser! Tack för att Du sänder medarbetare till oss varje år; människor med nya styrkor, talanger, personligheter och gåvor. Tack för att vi får jobba som en organisation; en FAMILJ, en kropp och ett folk för att nå visionens mål: Tills den sista folkgruppen fått höra!
Jag hedrar er alla: Alla medarbetare i Mission SOS i Indien, Thailand, Sverige, USA, Etiopien, Bulgarien och Norge: Ni är hjältar!! Ert bidrag bidrar till helheten! Ert svett är dyrbara droppar i Guds ögon! Era uppoffringar betyder att ett folk till får höra! Er inställning, positivism, och passion eldar upp mig!
Tack för att ni gett ert liv, för de onådda folkens skull! I LOVE YOU!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar