torsdag 4 mars 2010

SOS Youth Kick off!

Yes! I morgon smäller det i Stockholm: SOS Youth har urpremiär!
Ungdomar ÄR framtiden och nuet! Ungdomar sätter trender, mode och språk! Ungdomar formar samhälle och politik! Ungdomar är nitiska, överlåtna, radikala och trofasta i vad de ä hänger sig åt! Ungdomar är formbara, frimodiga och fanatiska! Ungdomar är underbara....

För några veckor sedan insattes Jonatan och Anna Kvist som ungdomspastorer i SOS Church, samtidigt som Fernan och Kina Santos insattes som Assisterande Ungdomspastorer. Vilket VRÅLSTARKT gäng!

Förorter ska skakas! Ungdomsvärlden förvandlas! Negativ statistik vändas! Jesus ska bli känd!
Allt hänger inte på dessa två par, men de får springa i fronten och egga alla oss andra att brinna vildare, skina klarare och predika radikalare!

Jag har känt Jonatan Kvist i många år, och Anna ännu längre! Jag kan inte tänka mig ett bättre ledarpar för ett ungdomsarbete i Stockholm! Jag skulle inte byta ut dem för 10 miljoner kronor! De är kallade och smorda för Stockholms ungdomar! De har rätt gåvor, rätt charm, överlåtna hjärtan, stabil organisationsförmåga och vild eld....De kommer att bli förebilder för 100-tals vilsna tonåringar! De är unga, positiva, erfarna och starka! INGEN kan göra ett bättre jobb än dem!!

Kvists och Santos: Dra på! Låt oss gamlingar få svårt att hänga på;) Vi tror på er!!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar