tisdag 29 maj 2012

Get ready!

I Lukas 14e kapitel delar Jesus med sig av en liknelse om den sista tiden:

En man ska ställa till med en fest! Han har bjudit in massor av människor och skickar sina tjänare att "säga till" eller "göra det känt" att festen börjar.
När de återvänder och festen är långt ifrån fullsatt, skickas tjänarna ut igen. Denna gång för att "ta folk i handen och föra dem" till festen.
 När det fortfarande finns tomma platser blir mannen tillslut så desperat att han sänder tjänarna för att en sista gång "tvinga" eller "bära" människor in till festen.

Vi kan se att Gud vill att himmelen ska bli full, och att han ju närmre "slutdatumet" vi kommer blir mer och mer desperat i att se människor frälsta! Hans tjänare, DU OCH JAG, blir mer och mer aggressiva i sin inbjudningsstil.

Mina vänner: Vi lever i dessa tider! Det handlar inte längre om "sen", utan om NU! Därför måste du och jag förbereda oss på allra bästa sätt för att utrustas och sändas av Jesus i det uppdrag han redan har kallat oss till!

Det bästa du kan göra: Ansök till SOS Missionsbibelskola och börja nu i augusti! För tionde året kommer vi ta emot elever från alla världens hörn, och DU ska vara med! 
Storstadspuls, pionjärt arbete och mission ligger i skolans natur; och du kommer att utrustas och smörjas av den Helige Ande, fördjupas i teologi och träna praktiskt varje vecka! 

Massor av ansökningar trillar in varje vecka - nu är det din tur!
Välkommen att ansöka NU!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar