torsdag 2 april 2009

Pappa Ron!

Idag har Ron Johnson landat i Sverige. Ron är en fullt upptagen man; en internationellt känd andlig ledare som har arbetat som pastor, församlingsplanterare, mentor, församlingsbyggare, reformator och predikant hela sitt liv. Han har en gedigen erfarenhet, en internationell tjänst, och fungerar som andlig pappa åt Gudsmänniskor över hela världen. Idag landar han alltså i Sverige. Varför då?

Jo, han ska spendera hela helgen med att inspirera, välsigna och undervisa oss i SOS Church! Ron har valt bort stora konferenser, viktiga ledarnätverk och besök hos stora församlingar för att sova med oss i sovsalar på en kursgård i Järfälla en helg! Wow!
Ron Johnson har varit mentor för bland andra Johannes Amritzer i många år, och när han har fått del av Guds tilltal till oss att bygga en internationell församling i Stockholms innerstad, och höra om våra drömmar och planer för Stockholm och Sverige så ville han direkt komma för att hjälpa oss. Så kul! Hela helgen kommer vi därför att be, lovsjunga Gud, lyssna på undervisning, äta gott och ha fruktansvärt kul tillsammans.

Ikväll har vi visionsmöte med SOS Church igen. Det känns som en evighet sedan vi träffades ute i Odensala Bygdegård (långt ute på landet, utanför Märsta), för nu tar församlingen och drömmen form mer och mer! Ikväll ska vi istället träffas ute på Kungsholmen, i de spännande lokaler vi förhandlar om just nu... Be gärna för oss! Lokalerna passar perfekt för den lite ruffiga, avskalade och andefyllda SOS Church vi drömmer om att få vara med och resa upp. Ikväll ska församlingen och alla nyfikna få vandra runt, be och titta i tro tillsammans. Superspännande!

Det är inte kört för Stockholm, Sverige och Skandinavien! Tro Gud om pionjärer som vågar tänka, tycka och bygga annorlunda! En ny våg av församlingsplanterare som når den moderne Svensken.
Ha det bäst!

PS: Igår lyckades jag lura hela klassen att vattnet hade gått och jag var tvungen att rusa. Och mängder av människor på Facebook likaså...ok, lite fusk kanske, med tanke på att vårt barn kan komma vilken stund som helst, men ändå...:) April, april!

1 kommentar:

  1. Hoppas att ni får en underbar helg, och att vattnet går på riktigt snart.. :)

    Jag sitter på msn nu och undervisar en tjej som har börjat följa Jesus nyligen - det är så roligt! Så det är verkligen inte kört för Sverige! Så länge vi fortsätter berätta vad Jesus har gjort så kommer det aldrig att vara kört! :D

    SvaraRadera