lördag 25 april 2009

De stumma talar i tungor!

Jag måste bara få berätta vad som hände igår kväll på Miracle of Love Festival:
Igår dök stumme Chawan Sonthom upp till kvällsmötet och den kreativa explosionen på festivalfältet vid Khon Kaen University. Chawan är 31 år gammal, och var fram tills igår oförmögen att tala.

Jesus gjorde inte bara ett, utan två mirakler för honom under kvällen. Först responderade han på inbjudan att möta Doktor Jesus: En läkare som aldrig har fullbelagt eller är oförmögen att hjälpa. Till publikens jubel demonstrerade Chawan hur Jesus hade botat honom genom att härma orden som vi bad honom säga. Glädjen i hans ansikte var värd hela kvällen, och blev det starkaste och vackraste vittnesbördet för Guds makt!
Det sista vi gjorde igår kväll var att jag tog med mig alla som ville bli döpta i den helige Ande till ett tält bakom scenen. Först att springa in i tältet var Chawan! Efter att tältet sedan blivit packat med folk undervisade jag kort om kläder av eld från himlen. När vi sedan började be så rullade en eldsflod ner från himlen och exploderade i kraft! En av de första att möta kraften var Chawan, och han var helt berusad av Guds kraft, glömde bort att han tidigare varit stum, och stod nu och ropade högt i tungor! Halleluja!

Chawan, 31 år gammal, gick till festivalmötet oförmögen att tala. När han gick hem talade han inte bara ett, utan två språk. Jesus är fantastisk...

1 kommentar: