lördag 11 april 2009

Bibelskolan växer!

Det är så spännande att följa ansökningarna till höstens nystart av bibelskolan som strömmar in nu. Vi bygger en internationell församling mitt i STHLM, och samma puls syns redan i skolan. Elever från USA, Tyskland, Schweiz, Pakistan och hela Skandinavien har redan blivit antagna - och vi är bara i april än! Fler ansökningar från Asien och Afrika är under behandling gällande visum, och fler ansökningar från Sverige fortsätter att trilla in.

Idag ringde det en iransk kvinna och meddelade att hon vill söka in till hösten! Kul! De onådda folken ska bli nådda - nu även genom att invandrarsvenskarna börjar komma till skolan. Superkul!

Om några dagar kommer en konkret presentation av årskurs 2 här på min blogg och på skolans hemsida (se länk till höger.) Vi bygger en mycket praktisk och utmanande tvåa för framtidens ledare, församlingsplanterare, storstadsmissionärer och onådda folk-pionjärer! Halleluja! Håll utkik!!

Lokalerna på Kungsholmen är i stort sätt i hamn. SOS Church växer fram! I morgon har vi Påskfest på Mai Thai (Luntmakargatan) och jag är övertygad om att MÅNGA kommer att bli frälsta! (Du är välkommen till fest, mat och gemenskap klockan 16.00!) Vi ska fortsätta att döpa nyfrälsta lärjungar hela våren och sommaren, och till hösten när vi kommer igång på allvar med församlingen och bibelskolan hoppas vi på att få döpa varje vecka!

Om en liten stund kommer familjen Jensen och plockar upp mig och Stephanie. De ska ta med oss ner till våra nya jaktmarker (City!): restaurang och bio. En perfekt påskafton med andra ord.
Önskar dig en superhärlig påsk! Vi firar att Jesus både dog och uppstod (med andra ord har båda ica-medarbetarna rätt i reklamen:)

See ya!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar