fredag 7 oktober 2011

El Grande Finale! (=FET helg väntar!)

Efter 40 dagars bön och fasta har vi ÄNTLIGEN nått fram! 
Tron bultar i bröstet, förväntan tar sig fysisk form, passionen brinner klar och tydlig, och luften vibrerar...

Igår hade jag det stora nöjet att hämta Gudsmannen och vår hedersgäst Wilfred Lai på Arlanda. På väg in till Stockholm häller han ut sin kärlek för Stockholm och Skandinavien! Han berättade att han inte rest i Europa och USA på länge, utan hellre prioriterat Asien och Afrika, men att han nu, när vi bjöd in honom, tror att det är en speciell tid igen. Jag ler från öra till öra och känner mig som en lycklig skolpojke första dagen på sommarlovet!

Har du andra planer i helgen; boka om! Kan du inte komma; lös det! Kom och var med på rå undervisning imorgon i SOS Church lokaler vid Stadshagen i Stockholm. Ledarundervisning mellan 09.30-16.00! 

Kom, och ta med dig alla kusiner, fastrar, vänner, sysslingar och barn till Aula Magna, Stockholms Universitet, på söndag klockan 16.00! Fett röj och mirakelförväntan utlovas! 

Imorgon bitti ska jag äta en sex veckor efterlängtad frukostmacka med nybakt bröd och gravad lax. Sedan åka och hämta upp Wilfred Lai på hotellet, och så börja höstens bästa helg...


Vi ses!

3 kommentarer:

  1. Angående fastan. Har ni verkligen fastat i 40 dagar utan att ha ätit något alls!? Har det verkligen funkat?

    SvaraRadera
  2. Ja... Vissa av oss i församlingen åt inte något alls under de 40 dagar vi valde att fasta i församlingen. Det gick fruktansvärt bra!:)
    Mycket juice, cola, mjölk, oboy, varma koppen, vatten och milk shakes dock;)

    SvaraRadera
  3. Hejja! Jag är förundrad. Hoppas att det gav dig något.

    SvaraRadera