torsdag 29 juli 2010

Kom hem och fira!

Nu har jag och familjen redan varit i USA i tre veckor - precis halvvägs. Människor har blivit frälsta varje helg, jag och familjen njuter, men vi längtar till Stockholm! Det finns ingen plats som Stockholm! Ingen stad är vackrare, inget folk är mer spännande, ingen plats närmare mitt hjärta än STHLM!

Om bara fyra veckor har vi en jättefest i STHLM och SOS Church. Vi välkomnar ALLA f.d. elever från skolans alla sju examensår, och ALLA vänner och partners till SOS som finns där ute i landet. Vi kommer ha en Homecoming; fira, skratta, be, njuta, lyssna på fantastisk förkunnelse, mingla, dela vittnesbörd och segrar med varandra, och framför allt gå ut på STHLMS gator på kvällarna och bärga in skörd!
DU är supervälkommen! Läs mer om programmet här!
Hela helgen avslutas med SOS största brakparty någonsin: Söndagen den 29e augusti firar församlingen 1 år, och gästas av Reinhard Bonnke! (Jag blir knäsvag...vi ska få lyssna live till en levande legend, världens största evangelist, och den person som lett flest människor till tro genom kyrkans historia...!!)Kom och fira! Boka in den sista helgen i augusti i din kalender redan nu, tag ett tåg till Stockholm, och kom och njut med oss!

Vi ses!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar