torsdag 28 juni 2012

Teori eller praktik?

Kan inte sluta tänka på allt Gud gjorde och gav under vår festival i Tanzania för två veckor sedan...
65 000 människor i publiken sista kvällen (fick höra att det i Dar es Salaam ALDRIG samlats mer än 70k människor av någon anledning! Det var i slutet av 70-talet när Bonnke hade en festival där...)

Vi hade med oss det största teamet hittills - nära 190 personer! Och allt flöt på fantastiskt bra. Tack Jesus och fantastiska medarbetare! (ping Coffe och Maria!)
Mina barn fick uppleva en festival - tusentals frälsta, demonutdrivningar, hundratals helandemirakler och massandedop. Älskar att få ge mina barn den upplevelsen!

Det som fascinerar mest är nog ändå våra outreachs: Vi lyckades skicka ut våra elever från SOS Missionsbibelskola och MCM-Ministry School (vår amerikanska bibelskola) fyra dagar för att predika på gator, i parker, på caféer, i rondeller och på marknader. På fyra dagar BAD VÅRA ELEVER MED ÖVER TUSEN PERSONER TILL FRÄLSNING ute på gatorna! Jag är fortfarande ödmjukt tacksam och lycklig för att Jesus gav oss ett sånt enormt genombrott för våra elever...

Så min fråga: Vilket typ av liv vill du ha? Ett liv i kristen teori eller kraftfulla praktiska bevis på att du är en kristen? 
VÄLJ ATT INVESTERA ETT HALVÅR PÅ EN BIBELSKOLA SOM GÖR SKILLNAD! Har du inte ansökt än till SOS Missionsbibelskola eller SOS Leadership Accademy så gör det NU! Gud bekänner sig och kysser utbildningen om och om igen - inte på grund av att vi är störst bäst eller vackrast, men för att Jesus gör någonting speciellt år efter år...

Varmt välkommen till SOS!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar