måndag 25 juni 2012

Hemma och semester!

Idag på morgonen landade familjen Elvelyck i Stockholm igen efter att ha varit på resande fot i två veckor: 8 dagar festivalarbete och 6 dagar sol och bad - ljuvligt!

Jag (eller Stephanie!) kommer att återkomma med bilder och berättelser.,,men inte just nu...
Idag är det en stor tvättdag och underhålla resetrötta barn. I tre veckor har vi nu semester. Hoppas på lite sol och mycket glass! 

Tjo!

1 kommentar:

  1. Hej! Jag skulle vilja skriva om något som jag inte vet om jag borde, men jag gör det ändå.

    Jag känner i mitt hjärta att jag vill bli andedöpt. De tankarna lämnar mig aldrig. Jag vet mycket om andedop och tungotal och de andra nådegåvorna - men inte i praktiken utan bara i teorin. Problemet är att jag bor i en liten by och jag tillhör svenska kyrkan. I min kyrka är andedop och tungotal klassat som sektistiskt. Jag vet inte riktigt hur jag ska gå till väga då jag verkligen längtar efter att komma närmare Gud på det här sättet, men det känns liksomomöjligt just nu. Om en månad flyttar jag till London. Där vet jag att jag har större möjlighet att hitta en församling som är "för" andedop. Har du några tips kanske? Hur kommer det sig att jag på sista tiden känner så starkt för det här, tror du?
    Jag vet liksom ingenting mer än det jag sett och läst på internet, och jag känner mig ganska vilsen. Jag har läst din blogg under en längre tid, och kände nu när jag tittade in att jag borde kommentera. Om det här känns fel för dig så ber jag dig att inte svara.

    SvaraRadera