tisdag 10 maj 2011

Fullt ös i Stockholm!

Igår anlände de amerikanska hjältarna och kopplade direkt ihop med våra svenska styrkor för att invadera Stockholm med goda nyheter och mirakelkraft!
MCM Ministry School (Bibelskolan vi driver i USA tillsammans med Allison Park Church) och SOS Missionsbibelskola har gemensam missionspraktik i Stockholm!

Förberedda med bön, fasta, teamträning och massor av övning har eleverna nu redan efter bara knappt ett dygn sett många människor frälsta, och några som blivit mirakulöst botade ifrån sjukdomar - mitt på gator och torg!
Idag var det en hel skola i Södertälje som ställde in sina lektioner för att kunna vara med på outreachen två av våra team hade utanför skolan! Wow... Ingen Kemi den timmen, utan ett fräscht, relevant och kristallklart evangelium!

I skrivandets stund predikas det både på Rinkeby Torg och mitt i Tensta! Och ikväll går hela styrkan (drygt 55 personer!) samman för att slå till på Medborgarplatsen!
Ingen går säker....ingen kan undvika att höra om Jesus...hela veckan predikar våra elever, blir folk botade, tar människor emot förlåtelse och frälsning...

Och detta är inte onådda folk i Afrika, i Asien eller Sydamerika: Detta är en av världens mest sekulariserade storstäder! Jesus är mer aktuell än någonsin tidigare; Sverige ska bli förvandlat!
Så stolt över våra elever: Många var nyfrälsta i augusti. Många sa att de aldrig skulle våga vittna för någon. Många hade aldrig sett ett mirakel förut...nu LEVER de äventyret...wow!

/En lycklig rektor

PS: Sök nu till nästa år! Ett FETT år med Jesuspassion, mirakler, Gudsgemenskap, uppenbarelser och praktisk träning väntar DIG! Och redan nu filar vi på nästa åra missionspraktik...jag kan knappt bärga mig!!!! www.sosmissionsbibelskola.com

2 kommentarer:

  1. hej, ja undrar vad killen som sjöng idag heter?

    SvaraRadera
  2. Han heter Shey och är elev i den amerikanska delen av skolan.

    SvaraRadera