torsdag 1 september 2011

Missa INTE!

Ta ledigt! Spara pengar! Dra med dina vänner och din familj - för i juni 2012 drar vi med oss det största teamet vi någonsin haft och intar Dar Es Salaam på Tanzanias Östkust!

Denna resa blir vår missionspraktik för tre av våra bibelskolor. Eleverna fick reda på detta skolans första dag förra veckan, och jublet kunde inte missförstås.
Vi ska inta en mångmiljonstad där det bor 70 % muslimer med de gladaste och bästa nyheterna i världshistorien! Vi har än så länge drygt 1 000 lokala församlingar i regionen som är redo att hösta in en fet skörd nu! Vi har siktet inställt på den nationella fotbollsarenan och drömmer om att få samla över 100 000 människor där varje kväll! Vi ber och fastar för att få se 10-tusentals människor frälsta, tusentals botade i sina kroppar, och många hundra församlingar som planteras!
Det är klart som korvspad att du måste följa med!!Ett stort gäng från USA kommer med; ungdomar från Norge har börjat mobiliseras; hela SOS Church står på tårna redo att springa; minst två församlingar i Schweiz planerar att sända med teamare - nu väntar jag på dig! Tänk om vi kunde vara över 200 teamare som står axel mot axel! Wow!

Avsätt redan nu två veckor i juni! Häng med och inta denna megastad med fest, glädje och evangelium! Jubla över mirakler, jobba hårt, och njut med oss efter en fullbordad festival av något av världens bästa safari och/eller på några av den afrikanska kontinentens finaste stränder!All inclusive kommer att landa på runt 12 000 SEK för två veckor. Charter - släng dig i väggen! Detta blir 100 ggr bättre!
Anmäl dig så snart du kan direkt till mig, eller på vår hemsida här!Nu gäller det! Vi ses i Afrika!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar