tisdag 5 oktober 2010

Öppet hus på Bibelskolan!

Sista veckan i oktober och första veckan i november undervisar jag mitt favoritämne: Blodsförbundet! Det finns ingen gräns på vilka enorma uppenbarelser Gud ger när man börjar sätta sig in i Bibelns röda tråd och studerar Guds förbundsplan från det gamla till det nya testamentet. I love it!

I år har vi i Bibelskoleledningen beslutat att hålla denna kurs öppen för allmänheten, som ett öppet seminarie, och som "prova-på-skolan-dagar". Ja, du läste rätt: DU är alltså välkommen att sitta med under dessa dagar! Wow!Ämnet är uppdelat på sex halvdagar, 08.00-12.15, den 25:e, 28-29:e oktober, samt den 1-3:e november. Undervisningen sker i SOS Church lokaler på Kungsholmen i Stockholm. (Warfvinges väg 26)
Vill du delta så vill vi att du är med minst tre av sex dagar, detta för att få en överblick över ämnet. En dag räcker inte riktigt...
Kostnaden blir 200 SEK för alla dagar, eller 50 SEK/dag om du bara kan vara med tre av dagarna. (PS: Om du är en f.d. elev på SOS MBS så har du väl inte glömt att du får fem dagars fri besöksrätt på skolan/året!?)

Anmäl ditt intresse att komma genom att maila info@sosmissionsbibelskola.com
Tyvärr kan vi inte erbjuda barnpassning, och kan inte heller ha små barn lekandes i lokalen under undervisningspassen.

Missa inte detta tillfälle att låta din tro på Gud skjuta i höjden! Du kommer att älska det!:)
So spread the news and bring your friends! C ya!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar