onsdag 8 februari 2012

Liten update

Här följer en liten update på diverse saker:

1. Denzel är helt frisk! Efter att ha varit sjuk i närmare 50 dagar är han nu helt återställd! Läkarna har fortfarande inget bra svar på varför han var sjuk, men det var tacksamt nog vare sig allergi eller reflux. Tack för alla böner!

2. Är så glad över min fru som läser en intensivkurs för att ta körkort! Inom en snar framtid ska hon köra upp, och Elvelyx liv kommer att bli så mycket smidigare. Way to Go Beautyful!

3. Du missar väl inte Ledardagen vi har i SOS Church på lördag?! Fantastiskt besök från USA i Ron Johnson och Melodie Leak. Jag är fett taggad!

4. Avslutade ämnet Kyrkohistoria igår genom att tala om framtiden. Vi lever i den mest spännande tiden av Kyrkans 2 000 år....

5. Har idag bultat fast sanningar som Treenigheten och Jesus gudomlighet. Älskar att SLÅ FAST teologin! Skapar trygghet och tro!

6. Sa till min vän Johannes Frödin vid ca 23.00 i söndags kväll, 1,5h innan Superbowl: "Hjärtat vill att NY Giants ska vinna, men ännu mer hoppas jag på en jämn match som avgörs sista minuten - då spelar det ingen roll vem som vinner..." Cirka fem timmar senare avgörs en superjämn match när det är 57 sekunder kvar!!! OCH GIANTS VANN!  Det enda sorgliga är att det är sju månader kvar till säsongen börjar på nytt...

Missade du matchen? Kolla här:

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar