söndag 5 februari 2012

Vilken dag!

Ja, vilken dag vi hade igår! 
Nio norska ungdomar rusar fram på frälsningsinbjudan! En tjej kommer med sin kompis lite senare och hon har också nu bestämt sig för att tro! Underbart!
Många fick ett fett starkt och genuint möte med Jesus. Många tårar. Många trasiga människor fick bli hela. Det är alltid så vackert..

Vilken dag vi ska ha idag! Sista mötet efter en högintensiv helg! Ska predika ur Apostlagärningarna 1... Förväntansfull!

OCH VILKEN KVÄLL DET BLIR IKVÄLL! Jag är vanligtvis ingen sportkille, men ikväll är jag sportfåne HARDCORE! Större än alla VM och OS tillsammans, ikväll är det ÄNTLIGEN SUPERBOWL!!! (Tv 10 - 00.30: Missa inte!!)

Ska njuta halva natten av två giganter till QuaterBacks; ett fet-försvar hos Giants, och hoppas i det längsta att NY kan göra det omöjliga och stoppa Brady och hans Patriots.. Boston mot New York. Jag är lycklig som ett barn...:)

1 kommentar:

  1. Du er helt fantastisk til å snakke!! Var på leir med deg i sommer på Solstrand og det var supert å få deg til Karmøy! Tusen takk for ett helt fantastisk møte igår! :D

    SvaraRadera