lördag 16 januari 2010

Nya latinovänner!

I förrgår träffade Stephanie på en familj på Skärholmen centrum. Hon från El Salvador och han från Nicaragua. De fick kanonkontakt, så på stående fot bjöd de hem oss på kalas för deras ettåriga son idag!

Så om en liten stund åker vi på latinofest för en ettårig svensklatino:) Kul! Och självklart kommer vi bjuda med dem till Latinofesten vi har i kyrkan lördagen den 6:e februari. Kom du också!Det händer mycket i församlingen och på Bibelskolan just nu! Vi har klivit upp på en ny nivå, och ser Gud vrida upp evangelisationstemperaturen! Bara denna vecka har en elev bett med sin jobbarkompis till frälsning, och några andra elever döpt en man från Mongoliet hemma i sitt badkar! Våren ser spännande ut...

I övrigt ligger det spännande dagar framför oss: I morgon Visionsmöte för medlemmar 14.30, möte där pappa Johannes predikar 16.00, och nästa vecka, tisdag och onsdag är det äntligen Nätverksträff för andliga ledare igen! Läs mer på www.missionsos.org och kom!

1 kommentar:

  1. Ok, Daniel.... Snabb spanska kurs: Dios es amor = Gud är kärlek. Donde esta el baño? = Var är toaletten? Como se llama su hijo? = Vad heter er son? Real Madrid es el mejor equipo del mundo! = Real Madrid är världens bästa lag. Det har du några bra lines att använda nästa gång ni träffas......!

    SvaraRadera