tisdag 19 mars 2013

Vad tänker du göra?

"...medan vi väntar på [Jesus återkomst] och påskyndar dess ankomst..."
2 Pet 3:12

Det finns många tecken som visar på att vi lever i den sista tiden och att Jesus återkomst är nära. Men har du VERKLIGEN omfamnat och låtit den sanning att du kan påskynda Hans ankomst sjunka in? Förstår du hur mäktigt det är? Wow!

Ingen vet dagen eller stunden, det är klart och tydligt, men vi kan ana...
Precis som vi kan ana när våren kommer efter vintern (även om det ser mörkt ut i Sverige just nu), och vi anar att sommaren är på gång efter våren.
Hur gör vi det? Jo, genom små "tecken". Luften blir varmare; dagarna blir längre; träden knoppar och blommor börja slå ut. Vi vet inte dag och stund, men vi VET, vi ANAR att det är SNART!
Du kan inte påskynda vare sig sommar eller vinter, men du KAN påskynda Jesus återkomst!

Hur? Genom att låta TIDENS TECKEN ske snabbare.
Vilka eller vilket tecken kan vi då påverka?

Jag vill inte att någon förklarar Norge krig, bara för att du läst att "folk ska resa sig mot folk", eller bränner ner skördar, för att "det ska bli hungersnöd på den ena platsen efter den andra"

Jag vill inte gå igenom ALLA tidstecken här, utan direkt komma till pudelns kärna genom att nämna det ENDA vi faktiskt kan påverka:
"Och detta evangelium om riket ska predikas i hela världen till ett vittnesbörd för alla folk, sen ska slutet komma!"
Matt 24:14

Hur påskyndar vi Jesus återkomst? GENOM ATT PREDIKA FÖR EN FOLKGRUPP TILL! De goda nyheterna om Jesus måste ETABLERAS hos varje folk, stam och språk - sen ska himmelen spricka upp och Jesus komma tillbaka!
Jesus är redo; Han har väntat i 2 000 år! Vi, hans folk, hans lärjungar och hans kropp, ska bara slutföra det uppdrag han överlämnade åt oss: Att nå jordens ALLA folkgrupper med evangelium!

Jag är på! Vad tänker du göra?

PS: HÄR hittar du information om onådda folkgrupper! Och HÄR ansöker du till vår skola i Stockholm, HÄR i Pittsburgh och HÄR i Kalifornien!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar