tisdag 24 februari 2009

Ditt äventyr närmar sig!

Jaaaa! Äntligen fungerar det jag efterlyst sedan starten av vår Bibelskola: Du kan ansöka online!
Ibland är vi, Guds församling, hopplöst efter i teknik, men det spelar ju ingen större roll - Det urgamla budskapet om Jesus ändrar sig ju inte!

Spring genast iväg till bibelskolans hemsida: www.sosmissionsbibelskola.com (eller klicka på den gråa rutan här intill!) för att njuta av de starka och fina filmsnuttarna, få lite mer information om skolan, och drömma dig bort till ditt äventyr.... (inom cirka två veckor finns massor mer info; läroplan mm...)

I augusti startar skolans sjunde år. Det blir både tryggt med sex års erfarenhet i ryggen, men även helpionjärt då skolan lämnar sin geografiska plats, från Märsta till Stockholms innerstad! Det blir en nystart i City med rå, pulserande pionjäranda mitt i en församlingsplantering och proklamation av de glada nyheterna för Stockholms alla somalier, latinamerikaner, brats, ursvennar och asiater! DITT ÄVENTYR! Storstadsliv och missionsäventyr i samma paket!

SOS Missionsbibelskola är född och drivs utifrån hjärtan som älskar och är passionerade i Jesus Kristus, en kärlek till Guds Ord, tro och liv, men även utifrån en stor nöd för alla förlorade i allmänhet, och världens runt 6 500 onådda folkgrupper i synnerhet! Jesus fokus handlar om de onådda! Det måste vara vårt fokus!
Långt ifrån alla elever som tagit examen från skolan har direkt flyttat ut till de onådda missionsfälten, men alla har fått en ny, djupare och starkare förståelse för och kärlek till mission.

Så, som vi brukar säga; Det spelar ingen roll om du kommer att jobba som civilekonom, taxichaufför, företagsledare eller pionjärmissionär: Ett år på SOS Missionsbibelskola ger dig en grund för ditt liv, en uppenbarelse för Guds Ord, en större kärlek till Jesus, praktiska verktyg för att leva sann "vardagskristendom" där mirakler och Andens röst inte tillhör det ovanliga, utan ditt sanna liv - mitt i Apostlagärningarnas pulserande vardag!

Be Gud leda dig - och våga vara radikal! En gång hörde jag en amerikansk predikant som utmanade mig och hjälpte mig att tänka rätt: Be inte Gud att säga dig om du ska gå denna bibelskola, be Gud säga till dig om du inte ska gå!!!

Välkommen till din framtid: Välkommen till livet som Guds Äventyrare!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar