torsdag 26 februari 2009

Blås i fanfar: Nu händer det äntligen!

Känner du hur luften vibrerar? Någonting otroligt spännande är på gång - något många av oss har väntat på i över fem år: SOS Missionsbibelskola lanserar årskurs 2!

I augusti 2009 börjar äventyret! Samtidigt som årskurs 1 drar igång sitt sjunde år, och SOS proklamerar en ny församling i Stockholms innerstad, blir det pionjärår för vidareutbildning och bredare studier i Bibelskolans andra år!
Året kommer att fokusera på Ledarutbildning, Församlingsplantering, Församlingsbygge, och självklart Onådda Folk-Mission!
Ämnen som Ledarskap, Modern Idéhistoria, Från Ord till praktisk Handling 2.0, Tjänstegåvorna, Predikokonst, Apologetik, Din auktoritet i Kristus, Svåra frågor och etiska problem och mycket, mycket mer kommer att forma klassen till framtidens ledare och morgondagens församlingsplanterare!

Skolåret kommer att innehålla praktiskt församlingsbygge varje vecka, samtidigt som du kommer att skickas ut på längre praktik- och äventyrsresor i megastäder eller onådda byar för att kartlägga ett folk, förbereda en festival, eller leta möjliga nedslagsplatser för framtida Signs & Wonders-festivaler.
Även många andra vilda idéer och hemliga överraskningar väntar dig under din ledarträning!

Årskurs 2 på SOS Missionsbibelskola är öppen för alla som gått genom ettan på nämnda skola, eller motsvarande utbildning. Det senare innebär att en elev som redan har fått en utbildning på en bibelskola som liknar SOS i vissa avseenden är välkommen till årskurs två.

Är du intresserad att följa processen och få mer information löpande? Skicka då ett e-mail med namn, nummer och postadress till info@sosmissionsbibelskola.com
OBS! Din intresseanmälan är inte bindande, utan ger dig bara löpande information, och möjlighet att ansöka online inom en snar framtid.

Följ även information via webben på www.sosmissionsbibelskola.com, www.missionsos.org och de bloggar som ständigt uppdateras i anslutning till dessa sidor.

Väl mött till nya äventyr i Stockholms innerstad i augusti!

2 kommentarer:

  1. Åh, vad roligt! Då vill jag gå två år sen! Två år på bibelskola och sen heltidsmission! Kan inte ens tänka mig nåt mer roligt! :D

    SvaraRadera
  2. Haha! Jag såg min gamla kommentar nu då jag har börjat skriva på ansökan till ledarskolan. Jag hade glömt bort den... :)

    SvaraRadera