torsdag 30 juni 2011

Fantastiska texter...

Finns inte mycket som uppmuntrar mer än gamla sånger från Livets Ord...

"Vi har bestämt oss för att gå hela vägen med vår Gud! Ett förvandlat land är vårt mål; vi har börjat strida och vi vill se det ske!"

"Satan, the Blood of Jesus is against you! Remember Calvary, where Jesus won the victory! So let us give God all of our praise!"

"Herren söker ett folk, Han ser över jorden för att finna dem som med sina hjärtan hänger sig åt honom; som inte vandrar sin egen väg, men följer honom; som vet att de är kallade för denna tid, och inte ser sig tillbaka. Herren söker ett folk som är rustat för striden, som är redo att gå och tjäna honom i den yttersta tiden; som säger Herre här är jag nu för att göra din vilja! Det finns inget annat liv för mig, och ingen väg tillbaka! Så vi ger våra liv, vi ger dem till dig och håller inget tillbaka. Ja vi ger våra liv, på stridsfältets höjder vill vi ge våra liv! Vi vill leva för dig!

"Jag vill ha mitt hjärta brinnande för dig! Jag vill aldrig någonsin säga nej till dig!"

"Dra ut, dra ut i glädje och med frimodighet! Varje ort din fot beträder har han givit åt dig!"

"Mörkrets makter bävar, de måste böja knä. Segern är fullbordad till ande, kropp och själ! Och det finns fullständig frihet genom Jesu blod!"

"Vi har hört trumpeten ljuda den har kallat oss till strid! Vi har sett de vita fälten, nu är det skördtid....vi är Herrens segrande armé!"

"Vi är födda till seger omslutna av hans kärlek fyllda av hans kraft...vi följer vår kung tills striden är över... Vi är inte födda till nederlag, inte födda till kompromiss, födda till Guds seger; Seger!"

1 kommentar: